Educatia copiilor

  • Clubul Micul Talent

Cum iti dai seama ca ai un prieten adevarat?

Date: aprilie 20, 2015 Author: admin Categories: Educatia copiilor

Noi iti spunem cum sa iti dai seama daca ai prieteni adevarati. Acestea sunt calitatile celor mai buni prieteni:
  1. Te sustin in tot ceea ce faci. Prietenii adevarati nu te vor judeca daca renunti la slujba si pleci sa lucrezi la circ, ci te vor sustine si te vor incuraja.
  2. Iti iubesc toate aspectele personalitatii. Prietenii adevarati nu sunt selectivi, si te iubesc si in zilele proaste cand nu ai chef sa te speli si tot ceea ce vrei e sa mananci mancare nesanatoasa si sa te uiti la seriale.
  3. Te iarta pentru orice. Cu totii o dam in bara cateodata, fie ca vrem sau nu. Ei te vor ierta cu siguranta, pentru ca ei pretuiesc prietenia cu tine mai mult decat o greseala de moment.
  4. Iti cunosc ciudateniile. Cei mai buni prieteni stiu cele mai ciudate lucruri despre tine, si aceste lucruri nu ii sperie. Ei sunt familiarizati cu acele mici lucruri despre noi pe care nimeni altcineva nu le stie.
  5. Sunteti permanent in contact. Prietenii adevarati te vor contacta non-stop, pentru ca sunt interesati cu adevarat de ceea ce se petrece in viata ta.
  6. Iti pastreaza secretele. Prietenii adevarati sunt cei pe care te poti baza ca nu iti vor raspandi secretele pe care le-ai impartasit in confidentialitate. Daca il rogi, un prieten adevarat nu va spune nimanui ceea ce-i incredintezi tu.
  7. Un prieten adevarat te lasa sa plangi pe umarul lui. Atunci cand treci printr-un moment dificil, un prieten adevarat te va asculta o noapte intreaga daca e nevoie, daca asta vrei. Prietenii adevarati sunt alaturi de tine mereu, fie ca esti vesel sau trist.