Educatia copiilor

 • Clubul Micul Talent

Cultiva pasiunea pentru citit

Date: aprilie 27, 2015 Author: admin Categories: Educatia copiilor

 1. INCERCATI SA GATITI IMPREUNA !
  Rezervati-va o zi pe saptamana pe care sa-l petreceti in bucatarie alaturi de copilul dumneavoastra.Copilul va va fi de un real folos atunci cand vreti sa pregatiti un nou fel de mancare si aveti nevoie de o cartea de bucate, el va poate citi reteta.
 2. IESITI LA PLIMBARE
  Copii adora sa se joace in natura. Puteti profita de acest lucru rugandu-va copilul sa scrie despre animalele , plantele. sau insectele prefetare, si il puteti ajuta sa scrie chiar o poveste cu si despre ele.
 3. LUATI MASA IN FAMILIE !
  Planificati-va timpul in asa fel incat macar o data pe zi sa puteti lua masa in familie. Aceasta este ocazia minunata in care copii pot comunica liberi despre preocuparile sau dificultatile intampinate peste zi.
 4. MERGETI LA CUMPARATURI
  Cand intentionati sa mergeti la cumparaturi cel mai intelept ar fi ca, mai intai sa va intocmiti o lista. Atunci cand ajungeti deja in magazin puteti sa-l rugati pe copilu sa caute anumite produse si sa le citeasca ingredientele sau instructiunile de folosire.
 5. VERIFICATI STIRLE !
  Ziarele sunt o metodota buna de a exersa abilitatile de citire ale copilului dumneavoastra. Cautati stiri interesante pentru el si rugati.l sa le citeasca cu voce tare.