Educatia copiilor

  • Clubul Micul Talent

5 Traditii de Craciun pe care trebuie sa le faci alaturi de copilul tau!

Date: noiembrie 24, 2015 Author: admin Categories: Educatia copiilor

Cu totii iubim Craciunul .  Este momentul cand intreaga familie se aduna impreuna, cand ai nostri copii sunt inconjurati de iubire si afectiune din partea tuturor membrilor familiei.

Traditiile pe care le respectati in familie vor ramane si peste ani, atunci cand povestile cu Mos Craciun vor infrumuseta copilaria  si vom ramane cu amintiri pline de iubire.

Noi, Clubul Micul Talent  va oferim 5 traditii care nu au voie sa lipseasca de Craciun, traditii care va vor face in fiecare an o familie mai unita si plina de amintiri de neuitat.

1 Impodobirea Bradului alaturi de copii este pentru un parinte cel mai frumos lucru de Craciun. Pregatirea familiei pentru Craciun dar si pentru cadourile Mosului vor face casa un loc incarcat cu armonie si voie buna.

2 Jocul in zapada alaturi de copii .

 Este important ca noi parintii sa fim alaturi de copii nostri in momentele in care ei se distreaza, luand  parte astfel la o distractie memorabila. Pentru un parinte este foarte important de asemeni ca si el sa retraiasca propria copilarie prin copil.

3 Scrieti impreuna scrisorile pentru Mos Craciun.

Prin  aceste scrisori le vom oferi celor mici increderea ca Mos Craciun este real in vietile lor si astfel putem afla pana si cele mai ascunse dorinte ale lor.

shutterstock_8174824034 O seara de film de Craciun.

Puteti face o traditie din asta deoarece cu totii ne dorim sa vizionam acelasi film in fiecare an de Craciun, si daca acest lucru se intampla alaturi de copii este cu siguranta un maraton cinematografic memorabil .

5 Sa invatam sa fim mai buni.

Cu toate ca atunci cand ne gandim la sarbatoarea de Craciun automat creierul nostru se gandeste automat la partea de cadouri si de Mos Craciun. Trebuie insa sa ii invatam pe copii faptul ca aceasta sarbatoare are scopul de a ne face sa fim mai buni in fiecare an .

P.S Puteti sa adunati alaturi de piticii vostri jucariile de care acestia s-au plictisit si sa le oferiti drept cadou altor copii care au nevoie .